Panoramahotel Schwendbergerhof

Panoramahotel Schwendbergerhof

4/5

Nu vanaf:

€999.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

Het comfortabele 4-sterren Panoramahotel Schwendbergerhof ligt boven Hippach en biedt een prachtig uitzicht op het Zillertal. De skibus (zie dienstregeling ter plaatse) stopt direct voor het hotel en brengt je naar de ongeveer 4 km verderop gelegen Horbergbahn, waarmee je snel in het skigebied Mayrhofen komt. Met de sinds het seizoen 2018/2019 nieuw geopende Möslbahn bereik je een andere toegang na ca. 5 km. De toegang tot het skigebied Zillertal Arena ligt ongeveer 9 km verderop. Het centrum bereik je na ongeveer 1,2 km, het station van de Zillertalbahn na ongeveer 2,2 km.

Het in traditioneel Tiroolse stijl ingerichte hotel beschikt over een ontvangstgedeelte met receptie en Wi-Fi (behalve in de eetzaal), lift, panoramarestaurant, à la carte-restaurant, bar, boeren-“stüberl”, en een gezellige hoek met haard. Een skiruimte met schoenendroger, gratis parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn bovendien aanwezig (volgens beschikbaarheid).

Het verzorgde wellnessgedeelte (16.00 – 18.30 uur) nodigt uit tot ontspannen met Finse sauna, biosauna, kruidensauna, rustruimte en “stille ruimte”. Massages zijn op aanvraag mogelijk (tegen betaling). Verder staan een kleine fitnessruimte gratis ter beschikking (openingstijden zie informatie ter plaatse).

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner