Hotel Römerhof

Hotel Römerhof

4/5

Nu vanaf:

€1119.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

Het 4-sterren Hotel Römerhof dat door een familie wordt geleid, bevindt zich rustig gelegen in Fusch, ca. 100 m bij de skibushalte vandaan. De toegang tot de toegang naar de Areitbahn in Zell am See is na ca. 10 km mogelijk en het het Kitzsteinhorn in Kaprun bereik je na ca. 13 km. De accommodatie bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw 150 m verderop.

Bij de faciliteiten van het hotel horen een receptie, lift, gastenkoelkast, internethoek in de lobby en Wi-Fi, ontbijtruimte, restaurant en een hotelbar. Een skiruimte, gratis parkeerplaatsen en twee laadstations voor elektrische auto’s (tegen betaling) zijn ook aanwezig.

Sinds het winterseizoen 2019/2020 is er een nieuw wellnessgedeelte in het hoofdgebouw met gerenoveerd binnenzwembad met tegenstroominstallatie en waterval, verwarmd buitenzwembad met toegang van binnenuit en 2 ligstoelen met sproeiers, sauna, zoutstoombad, infraroodsauna, caldarium, rustgedeelte en fitnesscentrum. Tegen betaling zijn de zonnebank, watermassages met hydrojet en massages boekbaar.

Voor vermaak staan een kinderspeelkamer, een speelruimte met speelconsoles, rodelverhuur, biljart, tafelvoetbal en paardensleetochten (tegen betaling) ter beschikking. 1 x per week vindt er een fakkelwandeling plaats.

Bovendien ontvang je een bonuskaart voor vele kortingen, zoals bijvoorbeeld op het gebruik van de rodelbaan in Bruck, van het binnenzwembad en de sauna in Zell am See, op de toegang tot verschillende thermen en nog veel meer (zie informatie ter plaatse, wijzigingen en beperkingen van de services onder voorbehoud).

Ter plaatse ontvang je bovendien 5% korting in het restaurant “Deins & Meins” in Zell am See (op vertoon van een voucher, ontvangst met de reisdocumenten).

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner