Hotel Norica Therme

Hotel Norica Therme

4,5/5

Nu vanaf:

€1589.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

Het elegante 4-sterren superior Hotel Norica Therme ligt in de voetgangerszone van Bad Hofgastein en op ca. 850 m van de Schlossalmbahn. De dichtstbijzijnde skibushalte bereik je na ca. 20 m en een langlaufloipe ligt op ca. 150 m afstand.

Het hotel is door middel van een ondergrondse gang met de Alpentherme Gastein verbonden. Tot de faciliteiten van de comfortabele accommodatie behoren lobby, lift, internethoek en Wi-Fi, restaurant, bar en een ski- en schoenenruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid aanwezig (ca. 150 m verderop).

Het ca. 3.000 m² grote wellnessgedeelte wordt samen met Hotel Österreichischer Hof gebruikt en biedt naast een thermaal zwembad een textielsauna in het “Celtic Familie”-gedeelte, en de saunawereld “Celtic Spa” met Celtic Fin (90°C sauna), Celtic Bio (60°C sauna), Celtic Sole (45°C stoombad met 13% zoutgehalte), Celtic Infra (infraroodsauna) en een douchelandschap met ice-crusher om af te koelen. De fitnessruimte is ook beschikbaar (vanaf 16 jaar).

Bij de prijs inbegrepen is ook de dagelijkse toegang tot de Alpentherme Gastein (voor openingstijden, zie informatie ter plaatse). Op rond 36.000 m² is hier een familie- en fungedeelte, een 110 m lange Black Hole Rafting glijbaan, een speed glijbaan, een lazy river, een multimedia belevenisdome evenals een tv-videoruimte en een peutergedeelte.

In het ontspanningsgedeelte en wellnessthermen zorgen een thermaal binnen- en buitenbad, sportbad, oerbronbad, sportbad en diverse andere baden en een uitgebreid rust- en ontspanningsgedeelte voor ontspanning.

In de Ladies World is er een saunagedeelte alleen voor vrouwen. Het fraaie saunadorp biedt vijf verschillende sauna’s (infrarood-, bio- en Finse sauna, laconium, stoombad), drie glazen ruimtes buiten met loft-, stol- en Finse sauna evenals een bergmeer van 100 m², een grote ligweide, ontspanningsruimtes en een saunabar die de hele dag geopend is.

Tegen betaling kun je in het Celtic Vital gedeelte van het hotel (8 behandelingskamers, openingsuren zie info ter plaatse) evenals het beautycenter verschillende behandelingen zoals massages, kuurbaden, kuurveen, hooibehandeling en meer boeken.

Bij de reisprijs is ook de Gastein Card met vele kortingen in het gehele Gasteinertal inbegrepen (zie informatie ter plaatse).

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner