Hotel Kramerhof

Hotel Kramerhof

0/5

Nu vanaf:

€909.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

Het Hotel Kramerhof, dat is gebouwd in een traditionele Tiroolse landhuisstijl, ligt in het dorpsdeel Gasteig. Het centrum van Kirchdorf in Tirol bereik je na ongeveer 5 km en de dichtstbijzijnde lift naar het skigebied Kirchdorf bereik je na ca. 4 km. De afstand naar het skigebied St. Johann in Tirol bedraagt 6 km, een langlaufloipe en een skibushalte bevinden zich direct voor de deur. Bij de accommodatie ligt bovendien de huiseigen rodelbaan, die ‘s avonds wordt verlicht en gratis mag worden gebruikt.

Bij de uitrusting van het moderne hotel, dat uit een hoofdgebouw, een ongeveer 30 m verderop gelegen bijgebouw en een boerderij (niet gecategoriseerd) bestaat, horen een receptie met zithoek en kluis, lift, Wi-Fi, een gezellige eetzaal, een à-la-carte-restaurant, een openbare bar en een authentieke Stüberl, een terras, een kinderspeelkamer alsmede een skiruimte met skischoenendroger. Gratis parkeerplaatsen zijn ook volgens beschikbaarheid aanwezig.

De Finse sauna en de infraroodcabine kun je gratis gebruiken.

Bovendien ontvang je de gastenkaart “St. Johann Oberndorf Kirchdorf Erpfendorf” met verschillende services en korting zoals bijv. gratis reizen met het openbaar vervoer, gratis langlaufen in de regio, Wi-Fi-hotspots en nog veel meer (wijzigingen en beperking van de services onder voorbehoud).

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner