Hotel Austria & Bellevue

Hotel Austria & Bellevue

4,5/5

Nu vanaf:

€1189.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

Het comfortabele 4-sterren superior Hotel Austria & Bellevue ligt op ca. 500 m van het centrum van Obergurgl met vele winkels. Het skigebied Obergurgl/Hochgurgl bereik je evenals de skibushalte na ongeveer 300 m. Als er voldoende sneeuw ligt kun je zelfs naar de accommodatie afdalen. De instap tot de langlaufloipe ligt op ca. 500 m afstand.

De accommodatie bestaat uit twee goed geleide accommodaties die door middel van een onderaardse gang met elkaar zijn verbonden. Tot de faciliteiten van beide gebouwen horen een receptie, lobby, Wi-Fi, lift, verblijfsruimte, bibliotheek, kinderspeelhoek, bar, eetzaal, wijnkelder en een terras. Gratis parkeerplaatsen (op basis van beschikbaarheid) en een plaats in de ondergrondse parkeergarage per kamer zijn eveneens aanwezig.

Bovendien staan een fitnessruimte evenals een rond 790 m² groot wellnessgedeelte met 70 m² groot binnenzwembad ter beschikking. Sauna, biologische sauna, textielsauna, stoombad, zout-bad en een rustruimte met waterbedden kunnen ook gratis worden gebruikt. Tegen betaling kun je van de zonnebank en verschillende behandelingen in het beautycenter, zoals massages, baden evenals schoonheids- en wellnessbehandelingen gebruikmaken.

Van zondag t/m vrijdag wordt tevens tussen 9:30 en 16:30 uur en van 19:00 tot 20:30 uur kinderopvang voor kinderen van 2 tot 12 jaar aangeboden (zie beschrijving ter plaatse).

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner