Gasthof Mitterjager

Gasthof Mitterjager

0/5

Nu vanaf:

€799.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

De traditionele accommodatie Gasthof Mitterjager ligt in het dorpsdeel Gasteig. Het centrum van Kirchdorf in Tirol bereik je na ongeveer 4 km. Een gratis skibus stopt direct bij de accommodatie en brengt je naar het skigebied Kirchdorf, dat op 4 km afstand ligt of naar het skigebied St. Johann in Tirol, dat op ca. 6,3 km afstand ligt. Een langlaufloipe ligt ongeveer 100 m verderop. Dicht bij de accommodatie ligt bovendien de eigen rodelbaan (ca. 2 km lang), die ‘s avonds wordt verlicht en gratis mag worden gebruikt.

De gezellige accommodatie biedt een heerlijk panoramisch uitzicht en bevindt zich in het bijgebouw van het ca. 300 m verderop gelegen Hotel Gut Kramerhof. De receptie met kluis bevindt zich ook in dit hotel. Hier kan je ook de sauna en een infraroodcabine gebruiken. Gasthof Mitterjager beschikt over Wi-Fi, een à-la-carte-restaurant, een eetzaal alsmede een skiruimte. Gratis parkeerplaatsen zijn ook aanwezig (op basis van beschikbaarheid).

Bij de reisprijs is de gastenkaart St. Johann Card inbegrepen. Hiermee ontvang je services en kortingen op diensten, zoals bijvoorbeeld korting op het weekprogramma met begeleide sneeuwschoenwandelingen etc. of bij bepaalde partners (zie informatie ter plaatse, wijzigingen onder voorbehoud).

Bovendien kun je als gast de gratis rodelverhuur van Gut Kramerhof en de eigen 2 km lange rodelbaan gebruiken.

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner