Gasthof Aigner

Gasthof Aigner

3/5

Nu vanaf:

€829.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

Het traditionele en onder monumentenzorg staande Gasthof Aigner ligt in het centrum van Fügen. De skibushalte ligt direct voor de accommodatie en het is ongeveer 1 km naar de Spieljochbahn. Een oefenlift bereik je ook na ongeveer 1,2 km. De lift Hochzillertal ligt op ongeveer 7 km afstand. De Erlebnistherme Zillertal (ca. 900 m) nodigt uit tot heerlijk zwemmen, ongeacht het weer. Het treinstation van de Zillertalbahn ligt op ca. 300 m afstand.

Tot de faciliteiten van de door een familie geleide accommodatie behoren een receptie, lift, Wi-Fi, verblijfsruimte, ontbijtruimte, restaurant, een à la carte restaurant, bar, Stüberl, kinderspeelplaats en een skikelder en skischoenruimte met skischoendroger. Een zonneterras en gratis parkeergelegenheid (op basis van beschikbaarheid) zijn ook beschikbaar.

Bovendien is de gastenkaart van de “Erste Ferienregion Zillertal” bij de reisprijs inbegrepen, waarmee je talrijke diensten en kortingen bij verschillende voorzieningen krijgt (wijzigingen en beperkingen van de diensten en gebruikstijden van de gastenkaart zijn onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse).

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner