Central Hotel & Apart

Central Hotel & Apart

3/5

Nu vanaf:

€619.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

De gezellige 3-sterren Central Hotel & Apart ligt direct in het centrum van Fügen. De toegang tot het dichtstbijzijnde skigebied Spieljoch bereik je na ongeveer 1 km en het skigebied Hochzillertal na ongeveer 8 km. Het skigebied Hochfügen bereik je na ca. 13 km, de toegang tot de langlaufloipe ligt op ca. 1,5 km afstand. De skibus stopt direct voor de deur en brengt je naar alle omliggende skigebieden. Het station van Fügen bereik je na ongeveer 200 m.

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een landhuis, die direct tegenover elkaar liggen en door middel van een onderaardse gang met elkaar zijn verbonden. Bij de uitrusting horen een receptie, lift, Wi-Fi, bar, verblijfsruimte, ontbijtruimte alsmede een skiruimte met schoenenverwarmer. Volgens beschikbaarheid kun je gebruikmaken van parkeerplaatsen en een parkeergarage (beide incl.).

Bovendien is er een groot wellnessgedeelte van ca. 180 m² (zo – vr van 16:30 tot 19:00 uur) met bio kruidensauna, stoombad, infraroodcabine, Finse steenovensauna en rustruimte met uitzicht op de bergen in het Zillertal aanwezig.

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner