Appartementhaus Alpina

Appartementhaus Alpina

0/5

Nu vanaf:

€577.00

Wat je moet weten over deze skivakantie

Het gezellige appartementencomplex Appartementhaus Alpina ligt aan de ingang van Bad Hofgastein en op ca. 300 m van het centrum. Een toegang tot de “Ski amadé” bereik je na ca. 300 m. Slechts 30 m van de accommodatie vandaan is er een skibushalte en een langlaufloipe ligt ongeveer 300 m verderop.

Tot de faciliteiten van de comfortabele accommodatie behoren een receptie, een “Stüberl”, Wi-Fi en een skikelder. Tegen betaling kun je gebruik maken van de sauna van de accommodatie (zie informatie ter plaatse). Gratis parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid aanwezig. Verder kun je gratis gebruikmaken van het binnenzwembad in het naburige hotel Alpina (ca. 100 m verderop, zie informatie ter plaatse).

Ter plaatse ontvang je de Gastein Card waarmee je activiteiten in het Gasteinertal met korting of zelfs gratis kunt doen. Hieronder vallen bijvoorbeeld o.a. een bezoekje aan de thermen of wellness zijn, maar ook sportfaciliteiten en het openbaar vervoer (onder voorbehoud, afhankelijk van de openingstijden, reservering vooraf vereist, alleen op vertoon van een voucher, deze ontvang je samen met de reisdocumenten, zie informatie ter plaatse).

Prijzen & Boeken

Skivakantie Oostenrijk

Testimonials

Wat anderen over ons zeggen

Cookieconsent met Real Cookie Banner